Να στείλετε μήνυμα
aboutus
Γραμμή Παραγωγής

Το έγγραφο Rongxin Guangzhou που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ είναι συσκευάζοντας και τυπώνοντας επιχείρηση ενός περιεκτικού εγγράφου που ενσωματώνει το σχέδιο, εκτύπωση, μετα-επεξεργασία, και hardcover. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της ανάπτυξης αγοράς, η επιχείρηση έχει διάφορος τον προηγμένο τυπώνοντας εξοπλισμό στην ίδια βιομηχανία. Τα προϊόντα του είναι κυρίως έντυπα υψηλό σημείο υλικά όπως τα συσκευάζοντας κιβώτια χρώματος, οι τσάντες εγγράφου, τα κιβώτια μπουτίκ, τα ημερολόγια γραφείων, και τα ημερολόγια τοίχων. Η επιχείρηση έχει ακολουθήσει unremittingly τη «ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα» ο σκοπός της καθιέρωσης που το εργοστάσιο έχει προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό νέων και παλαιών πελατών. Προκειμένου να ικανοποιηθούν καλύτερα οι ανάγκες των πελατών και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της ανάπτυξης αγοράς, αυτή τη στιγμή, το «έγγραφο Rongxin που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ» όχι μόνο διοργανώνει ένα ευρύχωρο και φωτεινό, εύλογα διανεμημένο εργαστήριο παραγωγής, αλλά και έχει διάφορες σύγχρονες γραμμές παραγωγής εκτύπωσης. Έχει το πιό προηγμένο πιάτο CPT κατασκευάζοντας τη μηχανή, μηχανή εκτύπωσης 4C, 5+1 μηχανή εκτύπωσης, μηχανή 6+1 χρώματος, UV μηχανή 7+1 χρώματος στον κόσμο, ο οποίος μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις παραγωγής των πελατών μας για τα διαφορετικά προϊόντα. Έχει επίσης ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού μετα-επεξεργασίας και παραγωγής όπως η πιό προηγμένη αυτόματη τεμαχίζοντας μηχανή, το αυτόματο κιβώτιο που συνδέουν τη μηχανή, η στίλβωση, η πέρα-πλαστικοποίηση, το UV πάγωμα, η διάθλαση, η τοποθέτηση υαλοπινάκων προστασίας του περιβάλλοντος, κ.λπ. στον κόσμο. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με τους όρους για τη μαζική παραγωγή των διάφορων προϊόντων εγγράφου υψηλών σημείων όπως τα διάφορα συσκευάζοντας κιβώτια χρώματος, τα λεπτά κιβώτια δώρων, τα λευκώματα εικόνων, τα βιβλία, τα ημερολόγια, και οι τσάντες χεριών.

 

Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9

 

Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 10Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 11

OEM / ODM

Προκειμένου να ικανοποιηθούν καλύτερα οι ανάγκες των πελατών και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της ανάπτυξης αγοράς, αυτή τη στιγμή, το «έγγραφο Rongxin που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ» όχι μόνο διοργανώνει ένα ευρύχωρο και φωτεινό, εύλογα διανεμημένο εργαστήριο παραγωγής, αλλά και έχει διάφορες σύγχρονες γραμμές παραγωγής εκτύπωσης. Έχει το πιό προηγμένο πιάτο CPT κατασκευάζοντας τη μηχανή, μηχανή εκτύπωσης 4C, 5+1 μηχανή εκτύπωσης, μηχανή 6+1 χρώματος, UV μηχανή 7+1 χρώματος στον κόσμο, ο οποίος μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις παραγωγής των πελατών μας για τα διαφορετικά προϊόντα. Έχει επίσης ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού μετα-επεξεργασίας και παραγωγής όπως η πιό προηγμένη αυτόματη τεμαχίζοντας μηχανή, το αυτόματο κιβώτιο που συνδέουν τη μηχανή, η στίλβωση, η πέρα-πλαστικοποίηση, το UV πάγωμα, η διάθλαση, η τοποθέτηση υαλοπινάκων προστασίας του περιβάλλοντος, κ.λπ. στον κόσμο. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με τους όρους για τη μαζική παραγωγή των διάφορων προϊόντων εγγράφου υψηλών σημείων όπως τα διάφορα συσκευάζοντας κιβώτια χρώματος, τα λεπτά κιβώτια δώρων, τα λευκώματα εικόνων, τα βιβλία, τα ημερολόγια, και οι τσάντες χεριών.

 

Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

Ε & Α

Οι πρώτης τάξεως επιχειρήσεις πρέπει να έχουν τους πρώτης τάξεως υπαλλήλους, έτσι «Guangzhou Rongxin» συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την κατασκευή του εταιρικού πολιτισμού και σέβεται την εξανθρωπισμένη διαχείριση. Οι υπάλληλοι επιχείρησης μπορούν όχι μόνο να απολαύσουν ένα καλό εργασιακό περιβάλλον και άνετες συνθήκες διαβίωσης, αλλά το πιο σημαντικό, η επιχείρηση ενθαρρύνει τους υπαλλήλους για να είναι θετικούς και να συμμετέχει ενεργά στην κατασκευή του εταιρικού πολιτισμού, και ενθαρρύνει τους υπαλλήλους για να ενώσει και να βοηθήσει η μια την άλλη για να ενισχύσει τη συνοχή της επιχείρησης. Δεν υπάρχει κανένας απώτατος, μόνο μακρύτερα. «Guangzhou Rongxin» θα είναι σε θέση σίγουρα να σημειώσει συνεχή πρόοδο και να λάμψει λαμπρά στην πρόοδο.

Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας