Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd.

Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd. Guangzhou Rongxin Paper Packaging Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: RONGXIN
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~120
Ετήσιες πωλήσεις: 3000000-3500000
Ιδρύθηκε Έτος: 2004
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Το έγγραφο Rongxin Guangzhou που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ συσκευάζει το επιχειρησιακό πρότυπο στην Κίνα. Είχαμε την τιμή να εξυπηρετήσουμε πολλές επιχειρήσεις. Με το πιό προηγμένο πιάτο CPT που κατασκευάζει τη μηχανή, η μηχανή εκτύπωσης 4C, 5+1 μηχανή εκτύπωσης, μηχανή 6+1 χρώματος, UV μηχανή 7+1 χρώματος, μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις παραγωγής των διαφορετικών προϊόντων των πελατών μας. Εάν να έχετε μια πιθανότητα στη συνεργασία, πιστεύουμε ότι θα παράσχουμε σε σας την καλή ποιότητα, λογική τιμή των προϊόντων και των υπηρεσιών!

Ιστορία

Η επιχείρησή μας έχει 15 έτη εμπειρίας στο εργοστάσιο πηγής εκτύπωσης και συσκευασίας, εκτύπωσης και συσκευασίας. Επαγγελματική ομάδα σχεδίου για σας που παρέχετε. Ελεύθερη προσαρμογή δειγμάτων. Δημιουργήστε την αποκλειστική συσκευασία τους. Προκειμένου να ικανοποιηθούν καλύτερα οι ανάγκες των πελατών και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της ανάπτυξης αγοράς, αυτή τη στιγμή, το «έγγραφο Rongxin που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ» όχι μόνο διοργανώνει ένα ευρύχωρο και φωτεινό, εύλογα διανεμημένο εργαστήριο παραγωγής, αλλά και έχει διάφορες σύγχρονες γραμμές παραγωγής εκτύπωσης. Έχει το πιό προηγμένο πιάτο CPT κατασκευάζοντας τη μηχανή, μηχανή εκτύπωσης 4C, 5+1 μηχανή εκτύπωσης, μηχανή 6+1 χρώματος, UV μηχανή 7+1 χρώματος στον κόσμο, ο οποίος μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις παραγωγής των πελατών μας για τα διαφορετικά προϊόντα. Έχει επίσης ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού μετα-επεξεργασίας και παραγωγής όπως η πιό προηγμένη αυτόματη τεμαχίζοντας μηχανή, το αυτόματο κιβώτιο που συνδέουν τη μηχανή, η στίλβωση, η πέρα-πλαστικοποίηση, το UV πάγωμα, η διάθλαση, η τοποθέτηση υαλοπινάκων προστασίας του περιβάλλοντος, κ.λπ. στον κόσμο. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με τους όρους για τη μαζική παραγωγή των διάφορων προϊόντων εγγράφου υψηλών σημείων όπως τα διάφορα συσκευάζοντας κιβώτια χρώματος, τα λεπτά κιβώτια δώρων, τα λευκώματα εικόνων, τα βιβλία, τα ημερολόγια, και οι τσάντες χεριών. Εξασφαλίστε τις διοικητικές μέριμνες.

Υπηρεσία

   Το έγγραφο Rongxin Guangzhou που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ είναι συσκευάζοντας και τυπώνοντας επιχείρηση ενός περιεκτικού εγγράφου που ενσωματώνει το σχέδιο, εκτύπωση, μετα-επεξεργασία, και hardcover. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της ανάπτυξης αγοράς, η επιχείρηση έχει διάφορος τον προηγμένο τυπώνοντας εξοπλισμό στην ίδια βιομηχανία. Τα προϊόντα του είναι κυρίως έντυπα υψηλό σημείο υλικά όπως τα συσκευάζοντας κιβώτια χρώματος, οι τσάντες εγγράφου, τα κιβώτια μπουτίκ, τα ημερολόγια γραφείων, και τα ημερολόγια τοίχων. Η επιχείρηση έχει ακολουθήσει unremittingly τη «ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα» ο σκοπός της καθιέρωσης που το εργοστάσιο έχει προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό νέων και παλαιών πελατών. Η καλύτερη υπηρεσία μεταπωλήσεων, απολαμβάνει την τέλεια αγορά.

Η ομάδα μας

Οι πρώτης τάξεως επιχειρήσεις πρέπει να έχουν τους πρώτης τάξεως υπαλλήλους, έτσι «Guangzhou Rongxin» συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την κατασκευή του εταιρικού πολιτισμού και σέβεται την εξανθρωπισμένη διαχείριση. Οι υπάλληλοι επιχείρησης μπορούν όχι μόνο να απολαύσουν ένα καλό εργασιακό περιβάλλον και άνετες συνθήκες διαβίωσης, αλλά το πιο σημαντικό, η επιχείρηση ενθαρρύνει τους υπαλλήλους για να είναι θετικούς και να συμμετέχει ενεργά στην κατασκευή του εταιρικού πολιτισμού, και ενθαρρύνει τους υπαλλήλους για να ενώσει και να βοηθήσει η μια την άλλη για να ενισχύσει τη συνοχή της επιχείρησης. Δεν υπάρχει κανένας απώτατος, μόνο μακρύτερα. «Guangzhou Rongxin» θα είναι σε θέση σίγουρα να σημειώσει συνεχή πρόοδο και να λάμψει λαμπρά στην πρόοδο.

Στοιχεία επικοινωνίας